Volkswagen lancerer ny website, der giver detaljeret indsigt i fremtidens mobilitet

  • Ny international website præsenterer reportager, interviews og byder på detaljerede tekniske indsigter i fremtidens mobilitet
  • Lanceringen falder sammen med udstillingen IAA MOBILITY i München, hvorfra der vil være livestreams og podcasts
  • Hurtig og intuitiv adgang til information på laptops, tablets og smartphones
  • Shaping Mobility-website: https://shaping-mobility.volkswagen.com/en

Volkswagen lancerer et nyt tilbud til bloggere og influencers samt repræsentanter for NGO'er, myndigheder, politik, videnskab og uddannelse i forbindelse med åbningen af IAA MOBILITY-udstillingen i München den 6. september. På Shaping Mobility-website (https://shaping-mobility.volkswagen.com/en) har brugerne adgang til eksklusive historier, kontroversielle diskussioner, detaljeret indsigt og har omfattende muligheder for at researche inden for bæredygtighed, innovation, fascinationen af elektromobilitet og den digitale livsstil.

Med Shaping Mobility-website udvider Volkswagen Communications udvalget af emner, der tilbydes. Denne platform til historiefortællinger gør det muligt for medierne og andre interesserede at dykke dybt ned i mobilitetens fremtid, og den leverer omfattende information om den igangværende omstilling i Volkswagen inden for kerneområder for fremtidens mobilitet, der har taget ekstra fart med introduktionen af ACCELERATE-strategien. Når alt kommer til alt, er elektrisk mobilitet kun begyndelsen – de store skridt inden for digitalisering, software-baserede produkter og autonom kørsel venter forude.

Vigtige begivenheder – såsom IAA MOBILITY 2021 – vil også blive livestreamet på Shaping Mobility-website. De besøgende, der foretrækker lydindhold, får også en godbid: I podcasten Shaping Mobility giver uafhængige eksperter indsigt i morgendagens mobilitetstendenser. Podcasten udkommer en gang om måneden. Et tekst-til-tale-værktøj er tilgængeligt for udvalgte artikler.

Emner fra Shaping Mobility-webste kan let deles via Twitter, LinkedIn, Facebook eller e-mail. Indholdet af det nye website er tilgængeligt på tysk og engelsk. For brugere, der er interesseret i mere detaljerede oplysninger om produkter og modeller, indeholder Volkswagen Newsroom (www.volkswagen-newsroom.com ) de nyeste redaktionelle mediepakker, mens Volkswagen-siden www.volkswagen.com indeholder modelrelateret inspiration og information.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk