Den nye T-Roc Cabriolet

 

T-Roc Cabriolet - det bedste af to verdener

Den nye og populære T-Roc har endnu engang fået en ny dimension med en opdateret udgave af cabriolet-versionen, der kombinerer det bedste af to verdener under ét tag. Den nye T-Roc Cabriolet signalerer nu mere end nogensinde før intens køreglæde, frihed og livsglæde. Som en crossover med kaleche forener den SUV’ens robuste appeal med en cabriolets mulighed for vind i håret og forløsende køreoplevelser.

Se priser på T-Roc Cabriolet

Se brochure for T-Roc Cabriolet


Tradition inden for cabriolet-segmentet

Volkswagen-mærket har en mangeårig tradition inden for cabriolet-segmentet. Nu fører den nye T-Roc Cabriolet traditionen videre og tilføjer samtidig konceptet en ny dimension ved at være den første cabriolet i segmentet for kompakte crossover-modeller. Den nye T-Roc Cabriolet emmer af ubegrænset frihed, vitalitet og køreglæde med sin unikke kombination af SUV’ens robuste og cool designudtryk og muligheden for på få sekunder at åbne kalechen og lukke sommer og sol ind. I cabriolet-versionen er T-Rocs karrosseri forvandlet fra en 5-dørs til en 2-dørs med et separat bagagerum, der rummer 284 liter. Den nye T-Roc Cabriolet måler 4.271 mm i længden, hvilket er 35 mm længere end hatchback-versionen, men med en højde på 1.527 mm er cabriolet-versionen til gengæld 57 mm lavere takket være en lavere frontruderamme. Den nye T-Roc Cabriolet står med en frihøjde på 156 mm, hvilket gør den egnet til at forcere lettere terræn.


Klassisk kaleche i tre lag
Kalechen i den nye T-Roc Cabriolet er elektrisk betjent, og ved et tryk på en knap åbnes kalechen på 9 sekunder og lukkes igen på 11, hvilket også er muligt, mens bilen kører med hastigheder på op til 30 km/t. Når kalechen åbnes, foldes den sammen i et Z-format nede bag bagsæderne, hvor den forreste del af taget, der består af et hårdt element, lægger sig som et cover over den sammenfoldede kaleche.


Den elegante Style eller sportslige R-Line

Den nye T-Roc Cabriolet tilbydes i to udstyrslinjer, henholdsvis den klassiske og elegante Style og den sportslige R-Line. T-Roc Cabriolet Style tilbydes i to motorvarianter, en 110 hk 1,0 TSI med 6-trins manuel gearkasse og en 150 hk 1,5 TSI med 7-trins DSG-gear. Style-versionen kommer standardudstyret med bl.a. 17” Johannesburg letmetalfælge, Ambientebelysning i hvid, App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto, Blind Spot sensor, Comfortsæder, Digital Cockpit, Førerassistentpakke, Klimaanlæg Climatronic, LED forlygter inkl. LED signatur dagskørelys og LED baglygter.

Den sportslige R-Line-version tilbydes udelukkende i kombination med 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear. Visuelt adskiller R-Line sig fra Style-versionen ved at være udstyret med indfarvede R-Line-design stødfangere for og bag, indfarvede paneler nederst på siderne af bilen, R-Line-logoer og mørktonede LED-baglygter, mens interiøret byder på et læderbeklædt multifunktionssportsrat og lækre sportskomfortsæder med indtræk i en kombination af stof, leatherette og ArtVelour. Køreegenskaberne er mere direkte og dynamiske takket være en strammere sportsundervogn (10 mm lavere), et progressivt styretøj (2,1 omdrejninger stop-til-stop mod 2,7 i Style) og køreprofilindstilling, der giver føreren mulighed for at tilpasse gearskifte, motorrespons og affjedring (hvis udstyret med adaptiv undervogn) til den givne kørselssituation. Den nye T-Roc Cabriolet 1,5 TSI R-Line accelererer fra 0 til 100 km/t. på 9,6 sek., har en topfart på 205 km/t. og kører op til 14,9 km/l ved blandet kørsel.

Læs mere om T-Roc Cabriolet