Oplev det hele i en SUV

Kom op i højden i en T-Roc

T-Roc er på alle måder en selvsikker SUV. Du sidder ikke bare højt. Du sidder også sikkert.
T-Roc er veludstyret og byder som standard på Adaptiv fartpilot, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl, Lane Assist og Front Assistmed City Emergency Brake og Fodgængerregistrering. Derudover kommer T-Roc med klimaanlæg og Composition Media med 8” touchskærm i glas.

Til T-Roc Style kan du med en Designpakke give din bil et endnu mere unikt og sportsligt look med et tag i kontrastfarve (sort eller hvid), 17” Mayfield letmetalfælge, kromelementer på kofangere og Ambiente belysning i interiøret.

Til T-Roc Sport fås en DK Sportpakke, der omfatter sportsundervogn, 18” Grange Hill letmetalfælge, røde bremsekalibrer, tonede ruder og sportsinteriør (kromelementer, rød ambiente belysning, alupedaler, røde dekorpaneler og sort taghimmel).

T-Roc fås fra kr. 267.596,-

Læs mere om T-Roc

T-Roc. Forbrug v. bl. kørsel. 12,2-18,5 km/l. CO2-udslip: 140-185 g/km. A-C.

Kom let ind og ud af en T-Cross

T-Cross har SUV-appeal, fleksibilitet, connectivity og et højt sikkerhedsniveau.
Den nye T-Cross er stor på SUV-appeal, rummelighed, fleksibilitet og praktiske egenskaber, der tilsammen skaber en særdeles alsidig SUV. Den er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed.

Med T-Cross får du en rummelig kabine og fleksible løsninger, hvor bagsædet kan forskydes 14 centimeter og dermed udvide bagagerummet fra 385 liter til 455 liter. Lægger man også bagsædets ryg ned, får man hele 1.281 liter til rådighed.

En sikker bil med omfattende sikkerhedsudstyr
T-Cross hører til blandt de absolut sikreste biler i klassen og kommer standardudstyret med assistentsystemer som Blind Spot sensor, Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering. 

T-Cross fås fra kr. 199.989,-

Læs mere om T-Cross

T-Cross. Forbrug v. bl. kørsel. 15,6-18,5 km/l. CO2-udslip: 134-146 g/km. A+-A.

Bliv godt kørende i en Tiguan

Klare konturer, skarpt optrukne linjer. Med sit markante design iscenesætter Tiguan sig selv på en kraftfuld måde. Det er en fremtoning, der giver store løfter – og på ingen måde skuffer. Talrige designelementer viderefører formsproget på en konsekvent måde i kabinen. Og takket være connectivity-tjenester som er ekstraudstyr er du også helt fremme, når det gælder opkoblingsmulighederne. Takket være banebrydende teknologi, omfattende individualiseringsmuligheder og suveræne køreegenskaber understøtter Tiguan dig i alt, som du ønsker at opnå – uanset om det er offroad, onroad eller online. Tiguan er altid klar til eventyr.
 
Den alsidige SUV leverer med en dynamisk køreoplevelse og er udstyret med de nyeste assistent- og infotainmentsystemer. Den er større end både T-Cross og T-Roc og så fås den i en Allspace version med 7 sæder. Tiguan kan bestilles i udstyrsniveauerne Comfortline og Highline med alt fra 150 HK til 240 HK. 

Tænker selv og fremad
Med de mange intelligente teknologier og førerassistentsystemer byder Tiguan på en beroligende og suveræn kørefornemmelse selv i uoverskuelige eller kritiske kørselssituationer. Tiguan holder fx altid kursen med Lane Assist, så bilen ved hastigheder over 65 km/t registrerer og korrigerer, hvis din bil er ved at forlade sin vognbane. Du kan også få glæde af Front Assist inkl. City Emergency Brake og fodgængerregistrering, som gør dig opmærksom på fodgængere eller andre forhindringer på vejen. Reagerer du ikke på bilens advarsel, bremser bilen automatisk. Den adaptive fartpilot gør kørsel til en leg. Sæt fartpiloten til den ønskede hastighed og bilen regulerer farten og afstand til forankørende.

Tiguan fås fra kr. 369.894,-

Læs mere om Tiguan

Tiguan. Forbrug v. bl. kørsel: 10,8-17,5 km/l. CO2-udslip: 149-210 g/km. A-D.